Webinar - Automatiseer je boekhouding

Wist je dat je een groot gedeelte van je financiële administratie/ boekhouding kunt automatiseren?

Vooral als je je facturen maakt met Word en Excel, doe je veel handmatig en dubbel werk en dat is echt zonde van je tijd. Door een groot gedeelte te automatiseren hou je veel meer tijd en geld over.

Wil je weten hoe je je boekhouding kunt automatiseren?

Schrijf je dan hieronder in voor mijn webinar. Je hoeft er de deur niet voor uit, gewoon vanachter je computer kun je deze sessie volgen.

Ik ga je alles vertellen over de mogelijkheden van Moneybird. Met dit online boekhoudprogramma kun je heel eenvoudig zelf je boekhouding bijhouden, zelfs zonder boekhoudkennis.

Na het aanmelden krijg je een mail met een link om het webinar te volgen.

Kun je er niet live bij zijn?
Meld je dan toch aan, je krijgt de replay in je mailbox.

Moneybird Workshops Peggy Peerboom

Wie ben ik?

Moneybird Expert & Virtual Assistant

Ik ben Peggy Peerboom, ondernemer in hart en nieren. Door mijn jarenlange ondernemerservaring, weet ik als geen ander waar je soms mee worstelt. Het zelfstandig ondernemerschap is niet altijd even makkelijk en vergt veel van je. Ik merk dat veel ondernemers echt buikpijn krijgen van hun boekhouding en dat vind ik eeuwig zonde.

Met een handig systeem kun je heel eenvoudig zelf je boekhouding bijwerken, zelfs zonder boekhoudkennis. Echt waar! Daarom wil ik ondernemers leren boekhouden met Moneybird. Want als je begrijpt wat je doet, scheelt het je zóveel tijd.

Wil je je financiële administratie liever helemaal uitbesteden? 

Ook dat kan, neem dan contact met mij op.