FlowBizz

Laat jij omzet liggen?

Omdat je teveel tijd kwijt bent aan randwerkzaamheden...

Je bent vanuit je passie je bedrijf gestart, om te doen wat je het allerliefste doet. Maar je stond niet te wachten op al die rompslomp die bij het ondernemerschap komt kijken. De administratie, de boekhouding, zichtbaar zijn op social media, je website bijwerken, nieuwsbrieven versturen, etc. etc... Het kost je zóveel tijd. Hierdoor hou je minder tijd over om met je passie bezig te zijn, je klanten te helpen, geld te verdienen en te groeien met je bedrijf.

Wat als teveel van jouw kostbare tijd opgaat aan taken die je niet leuk vindt en niet tot je talenten behoren? Iedere keer weer? Al die momenten kun je niet werken aan jouw omzetgroei.

Je raakt gefrustreerd, je hebt het gevoel dat je achter de feiten aanloopt en omzet laat liggen.

Peggy Peerboom Moneybird Workshops

Hoe zou het zijn als:

 • je alle randzaken uitbesteedt?
 • je alleen maar doet wat je leuk vindt?
 • je niet meer alles alleen hoeft te doen?
 • je samen aan je bedrijfsgroei werkt?
 • je meer omzet zonder meer te werken?
 • je meer tijd overhoudt?
 • je met meer plezier kunt ondernemen?

Ik help je graag!

Als Virtual Assistant (VA) ondersteun en ontzorg ik jou door taken uit handen te nemen, te structureren en te automatiseren.

Ik ben jouw officemanager op afstand. Ik zorg ervoor dat jij meer tijd overhoudt om je bedrijf te laten groeien met succes en plezier! Ik ben je steun en toeverlaat in praktische zaken. Ik neem je werkzaamheden uit handen waar jij niet op zit te wachten en waar je geen energie van krijgt. Samen kijken we hoe we jouw bedrijf efficiënter en slimmer kunnen inrichten. Dus terugkerende taken zoveel mogelijk automatiseren en structureren.

Gun jezelf meer tijd om je dromen en doelen na te streven, met werk dat je het allerliefste doet, dan zorg ik voor de overige praktische zaken.

Werk met mij en...

 • Verlos jezelf van tijdrovend, administratief werk
 • Maak uren of zelfs dagen vrij voor je business
 • Structureer en automatiseer processen
 • Maak meer omzet en meer winst!

Wat kan ik voor je betekenen?

Naast de (financiële) administratie kun je nog meer taken aan mij uitbesteden, zodat jij meer tijd krijgt om je plannen uit te werken of met klanten bezig te zijn. Door mijn jarenlange ondernemerservaring ben ik vrij allround inzetbaar.

Ik denk graag met je mee welke stappen je kunt zetten en help je bij de uitvoering van je groeiplannen.

Hoe werkt het?

Ik bouw graag een goede relatie met je op. Onze samenwerking is het meest waardevol, wanneer we structureel samenwerken. Dan zetten we échte stappen, zodat jouw bedrijf goed en succesvol uit de verf komt.

 

Daarom werk ik met maandabonnementen. Zo weten we beide precies waar we aan toe zijn. Jij weet dat ik die uren voor jou ‘reserveer’ en ik weet hoeveel uren ik nog beschikbaar ben voor andere ambitieuze ondernemers.
Ook voor tijdelijke projecten kun je bij mij terecht, zelfs ter vervanging van vakantie of ziekte.

Ik werk meestal vanuit mijn eigen kantoor, dus je hoeft geen extra kosten te maken voor een werkplek en apparatuur. Door ‘in the cloud’ (op afstand) te werken, kun je zelfs aan de andere kant van de wereld met mij samenwerken. Zolang je maar internet hebt.

Via Skype en schermdelen of filmpjes, kun je mij gemakkelijk alles laten zien van je bedrijf.

Afhankelijk van het aantal uren dat we samenwerken, ligt het tarief tussen de €47,50 en €57,50 per uur.

Anderen over Peggy:

"Peggy weet écht waar ze het over heeft als het gaat om administratie.
Ze weet uitstekend de weg is alles wat erbij komt kijken én
denkt (als je dat wilt) ook nog eens super mee.
Wij zijn super blij met haar inzicht, duidelijke manier van communiceren en het overzicht dat daardoor volgt.
Echt een aanrader om met haar te werken."

"Peggy is mijn redder in administratieland, ze vraagt door en krijgt daarmee precies boven tafel waar de schoen wringt.
Dankzij haar hulp kan ik Moneybird nu beter gebruiken en is er een hoop meer duidelijkheid en overzicht in mijn administratie gekomen."

"Sinds een aantal maanden werk ik samen met Peggy.
Zij zorgt voor rust binnen mijn bedrijf.
Zij heeft een perfecte kijk op het ondernemerschap door haar eigen ervaring en ondersteund daardoor in alles wat ik nodig heb.
Dit is geheel gericht op mijn persoonlijke wensen.
Ze komt telkens met nieuwe oplossingen waardoor het ondernemen steeds makkelijker en leuker wordt."

Waarom is het fijn samenwerken met mij?

 • Ik weet precies waar je mee worstelt, daarom hoef je weinig uit te leggen. Ruim 9 jaar lang was ik ook die drukke ondernemer.
 • Je kan veel taken uit handen geven aan mij, door mijn brede kennis en ervaring. In mijn vorig bedrijf was ik verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering; inkoop, verkoop, klantcontact (telefonisch, per mail en face-to-face), financiële administratie, boekhouding en webshop.
 • Je kunt met een gerust hart werk uitbesteden, zodat je het ook écht kunt loslaten. Ik ben erg gedreven, geef niet snel op en bijt me graag in dingen vast. Ik leer snel; als ik iets niet weet of kan, dan heb ik het snel uitgezocht of aangeleerd.
 • Je hoeft het niet meer alleen te doen, je kunt met mij sparren over jouw
  bedrijf! Ik denk proactief mee. Ik ben je ‘side-kick’; samen groeien we verder!
 • Ik werk op afstand, online. Ik word niet meegesleurd in de waan van de dag bij jouw bedrijf, zo kan ik makkelijker taken oppakken waar jij niet aan toekomt. Wil je toch liever dat ik bij jou op kantoor kom werken? Ook dat is mogelijk.
 • Je krijgt de meest up-to-date kennis van tools en systemen, omdat ik regelmatig cursussen en opleidingen volg.
 • Ik kan je optimaal ontzorgen. Is iets niet mijn expertise, dan haak ik een andere VA uit mijn waardevol netwerk aan. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar andere teamleden.

Ben jij de ondernemer die zijn bedrijf serieus neemt en een goed inkomen wil verdienen? Heb je ambitieuze plannen, maar te weinig tijd om alles alleen uit te voeren? Investeer je graag om je bedrijf sneller te laten groeien? En wil je echt de commitment aangaan om stappen te zetten?

Laten we dan kennismaken!

Neem vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.