REFERENTIES

Masja Slootweg - LinkedIn voor Ondernemers

Masja Slootweg

LINKEDIN VOOR ONDERNEMERS

Tijdens de drie-uur durende Skypesessie heeft Peggy mij van scratch af aan meegenomen in de wondere wereld van Moneybird. Ik dacht dat ik de basis al redelijk op orde had, maar niets bleek minder waar. Het pakket is té compleet om daar zonder kennis van zaken alles uit te kunnen halen. Dus als je met Moneybird van start wilt, raad ik je Peggy van harte aan!

Kim Hoogmoed - van Dijk

DELORX

In eerste instantie dacht ik dat ik Moneybird zelf wel kon inrichten. Ik had van Peggy al een link gekregen om 120 dagen gebruik te mogen maken van het account en een aantal korte vragen mogen stellen. Je wilt als ondernemer toch ook keuzes maken in investeringen. Ik ben zelf handig met diverse systemen, daardoor twijfelde ik eerst een beetje of ik echt iemand hiervoor moest inschakelen.

Na wat stoeien in het systeem dacht ik toch echt: dit moet beter kunnen. Ik wilde echt optimaal gebruik gaan maken van alle functionaliteiten en ik wist eigenlijk niet goed hoe ik dat kon doen. De 3 uur met Peggy waren geweldig. Ze nam de tijd om alles goed uit te leggen, met concrete voorbeelden. Ik moet nu nog wel een aantal dingen zelf verder instellen,m aar door de sessie met Peggy weet ik waar ik op moet letten.

Ik kan eigenlijk niet wachten tot ik in 2019 volledig gebruik maak van het systeem. Heerlijk dat bepaalde functionaliteiten ook automatisch ingesteld zijn. Door Peggy is het systeem nu goed ingericht.

Kitty Weijers - Office & Websupport

Om mijn Excelboekhouding achter mij te laten, ben ik bijna twee jaar geleden met Moneybird gestart. Omdat het niet mijn core business is, was de inrichting niet optimaal en daar liep ik de laatste tijd steeds vaker tegen aan.
Doordat ik Peggys naam regelmatig tegen kwam als Moneybird kenner, heb ik een 1 op 1 sessie geboekt. Via Skype hebben we 3 uur lang alles doorgenomen. Van de inrichting tot en met het inboeken en koppelen van facturen, bonnen, etc.
Ik kreeg fantastische tips en zal hierdoor veel meer overzicht hebben. Zij geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar hou ik van  Hierdoor kan ik op korte termijn zelfs al bezuinigingen doorvoeren!

Liesbeth de Korte - VA Bene Support

Liesbeth de Korte

VA BENE SUPPORT

Ik krijg meer en meer klanten die met Moneybird werken en het voelde voor mij niet goed dat ik niet alle ins and outs van dit boekhoudprogramma wist. Peggy heeft me in een 3 uur durende privé training alles van Moneybird laten zien en ik heb dingen geleerd die superhandig zijn. Bedankt Peggy, ik ga nu met vertrouwen voor mijn klanten aan de slag.

Michela Puliti - Mindset Coach Start your change

Na een tijd lang mijn administratie zelf te hebben gedaan was ik toe aan opheldering en professionalisering. Ik besloot een Moneybird account aan te maken. Peggy heeft mij van A t/m Z erg goed geholpen om hier meer inzicht in te krijgen en mij alles uit te leggen. Tijdens een 3 uur durend Skype gesprek kon ik met al mijn vragen bij haar terecht en ben ik erg goed geholpen. Ik kan weer met een gerust hart verder!

Petra Jansen Architect

Petra Jansen

PETRA JANSEN ARCHITECT

Al jaren wilde ik overstappen op een boekhoudprogramma, maar het kwam er maar niet van. Uiteindelijk recherche gedaan; hier kwam als favoriet MoneyBird uit. Account aangemaakt; maar hoe dan verder? Omdat deze programma’s niet echt een handleiding beschikbaar stellen, lastig.

Toen kwam ik in contact met Peggy Peerboom van Office Support Limburg. Zij liet tijdens een mini-workshop een groep ondernemers kennis maken met MoneyBird. En vertelde toen ook, dat ze ging starten met het geven van ECHTE workshops MoneyBird.

Inhoud: uitleg en vooral het inrichten van MoneyBird voor je bedrijf. Na (eigenlijk al tijdens) deze workshop kon ik meteen aan de slag met MoneyBird. Offertes, facturen en vooral realtime inzicht in mijn boekhouding - nu eindelijk mogelijk.

En wat een winst aan tijd, die ik nu kan stoppen in mijn echte werk! Voor wie nog twijfelt: gewoon doen!

Met Peggy heb je een deskundig iemand naast je, die graag haar kennis deelt. Ook na de workshop kun je via een MoneyBird Support groep op Facebook in contact blijven met Peggy en andere ondernemers en hier met vragen terecht rondom MoneyBird.

Ingrid Serraarens - Ing's Bizz

Ingrid Serraarens

ING'S BIZZ

Als nieuwe zelfstandig ondernemer komt er een boel op je af wanneer je opstart en wanneer je geen of minimale boekhoudkennis hebt, is een syteem als Moneybird al snel "eng". De reden ook waarom ik in eerste instantie bedacht een boekhouder in te moeten huren voor mijn day-to-day administratie.

Dat was totdat ik afgelopen vrijdag voor het eerst kennis maakte met Moneybird.

De door Peggy gegeven training is prettig, to the point, duidelijk en het heeft mijn angst voor het systeem weggenomen, zelfs met mijn minimale boekhoudkennis.

Daarnaast is het fijn om te weten dat Peggy goed benaderbaar is en een fijn mens om mee te schakelen. Ik kan iedereen aanbevelen deze training bij Peggy te volgen. Niet alleen voor jezelf, maar ook om het inrichten van Moneybird aan te kunnen bieden aan jouw klanten.

Bianca Simons - MIndset voor Succes

Bianca Simons

MINDSETVOORSUCCES

Heel erg goed geholpen door Peggy met het opzetten van een salespagina met een eenmalig product.
Als ik het alleen had moeten doen dan was ik twee dagen verder geweest.
Dus veel tijd en energie gespaard! Dank je wel Peggy! Ik weet je te vinden.

Martiena de Graaf - Echt Presenteren

Martiena de Graaf

ECHT PRESENTEREN

Peggy is een vooruitstrevende VA! Ze heeft voor mij moneybird opgezet, waardoor ik meer grip krijg op mijn cijfers. Haar werkwijze juich ik ontzettend toe, omdat zij ook echt met je meedenkt met jou en de onderneming. Peggy is zeker een aanrader! Nogmaals bedankt!

Marieke Wijnbeld - MAAT Juridische Diensten

Marieke Wijnbeld

MAAT JURIDISCHE DIENSTEN

Heerlijk dat Peggy de boekhouding voor mij verzorgd. Zo heb ik er bijna geen omkijken meer naar. Dat geeft mij rust. Peggy is pro actief en denkt met me mee hoe ik mijn bedrijfsvoering nog slimmer kan aanpakken.

Babette Kessels Plantaardig Vormgeefster

Sinds een aantal maanden werk ik samen met Peggy. Ze zorgt voor rust binnen mijn bedrijf.

Zij heeft me in contact gebracht met Moneybird. Dit heeft niet alleen voor helderheid gezorgd maar tevens ook voor tijd. Tijd die ik nu kan stoppen in mijn zaak maar ook tijd voor privé.

Ze heeft een perfecte kijk op het ondernemerschap door haar eigen ervaring en ondersteund daardoor in alles wat ik nodig heb. Dit is geheel gericht op mijn persoonlijke wensen. Ze komt telkens met nieuwe oplossingen waardoor het ondernemen steeds makkelijker en leuker wordt.

Dankjewel Peggy jij bent top in wat je doet en zeer professioneel. Een echte aanrader voor mensen die opzoek zijn naar de juiste balans!

Corina Schenk - Briedis

Corina Schenk

BRIEDIS

Samenwerken met Peggy is erg prettig. Hoewel ze nog geen jaren ervaring heeft, is zij zeer consciëntieus met uitzoeken en leren.

Ze werkt precies en netjes met gevoel voor hoe het er uit moet komen te zien. Heel handig dat ze allerhande slimme zaken voor mij als ondernemer weet te ontdekken en te regelen. Waardoor tijd en moeite worden bespaard. De NS business kaart was er één van. Daar was ik in mijn eentje niet zo snel opgekomen