REFERENTIES

JULIA VAN DITSHUIZEN 1 op 1 Skype sessie moneybird

Julia van Ditshuizen

BURO LENTEMORGEN

Ik werk nu al een tijdje met Moneybird, een superfijn boekhoudprogramma. Ik dacht dat ik het meeste wel wist en dat ik mijn boekhouding op orde had. Toch leek het me goed om een workshop bij Peggy te volgen. In 3 uur tijd, via Skype, zijn we door het programma heen gelopen. Peggy heeft me advies gegeven over hoe ik mijn boekhouding het beste kan inrichten, ik kreeg goede tips en ik heb nieuwe functies geleerd zodat ik Monyebird nog beter kan gebruiken. Kortom: de workshop was ontzettend waardevol. Dankjewel Peggy!

SUSANNE KONING - workshop Moneybird gevolgd

Susanne Koning

SK SUPPORT

Wil je zeker weten dat je alles uit Moneybird haalt, dan raad ik je aan om een workshop met Peggy te volgen!
Stap voor stap loop je met haar Moneybird door, je gaat zelf aan de slag, zodat je direct feeling krijgt. Samen zorg je ervoor dat alles goed staat ingeregeld, ze legt alles goed uit en geeft goede tips over de te gebruiken functionaliteiten. Hierna ga je veel zelfverzekerder je boekhouding doen en wordt het zelfs leuk!
Peggy is een fijn persoon, legt goed uit en neemt de tijd. Bedankt Peggy!

NICOLE VIJGEN 1 op 1 Skype sessie moneybird

Nicole Vijgen

HET REDACTIEHUIS

Ik als leek in boekhouden wilde mijn administratie ook eens versimpelen en er iets van snappen. Gestart met Moneybird als online tool om mijn boekhouding mee te doen. Layout aanmaken en een factuurtje inboeken lukte nog wel, maar toen...
Ik liep vast in het grote aantal functies en mogelijkheden van Moneybird. Samen met Peggy tijdens een een-op-een sessie in drie uur tijd alle functionaliteiten doorgelopen. Het was veel, maar wat was ik na afloop opgelucht en blij dat ook ik nu iets van boekhouden snap! Ik weet nu hoe ik heel snel inzicht krijg in de belangrijkste dingen van mijn boekhouding.
Bedankt Peggy om mij als leek in boekhouden net even dat steuntje in de rug te geven, waardoor ook ik nu vol van vertrouwen mijn eigen boekhouding kan doen!

YOLANDA GOD 1 op 1 Skype sessie moneybird

Ik heb een 1 op 1 sessie gehad met Peggy over het gebruik van Moneybird. Ingewikkeld, veel, en het verbaasde me dat je er nog zoveel meer dingen mee kunt doen. Peggy heeft het rustig en in details uitgelegd. Dank je wel, nu zelf ermee aan de slag.

MONIQUE MOREL 1 op 1 Skype sessie moneybird

Ik heb een 1 op 1 sessie gehad met Peggy. Ze heeft veel parate kennis en ik heb veel tips gekregen om nog beter met Moneybird om te gaan. Heel waardevol, dank je wel.

MANON FRANKEN 1 op 1 Skype sessie moneybird

Manon Franken - van der Horst

VIRTUAL HOSPITALITY SUPPORT

Gisterenavond een 1 op 1 Skype sessie moneybird gehad van Peggy Peerboom. Wow wat heb ik veel geleerd, zeer waardevol. Heel veel tips gekregen en door haar goede uitleg snap ik nu nog veel meer van Moneybird! Ik ga met veel plezier aan de slag met mijn boekhouding.

MIRANDA HOEFMANS - workshop Moneybird gevolgd

Gisteren een waardevolle workshop gehad van Peggy Peerboom. De basis van Moneybird staat en aanvullende praktische tips gehad ter verdieping. Dank je wel!

Floor Plugers - workshop Moneybird gevolgd

Floor Plugers

HUMAN VITALITY

Ik hoor zoveel mensen om mij heen klagen over het doen van de boekhouding. Met Moneybird wordt het zoveel makkelijker en Peggy weet dit systeem precies uit te leggen zodat je er zelf mee aan de slag kan. Erg nuttig!

JOSIEN WESTVEER

Josien Westveer

BOERDERIJOPVANG

Peggy weet écht waar ze het over heeft als het gaat om administratie. Ze weet uitstekend de weg in alles wat erbij komt kijken én denkt (als je dat wilt) ook nog eens super mee. Wij zijn super blij met haar inzicht, duidelijke manier van communiceren en het overzicht wat daardoor volgt. Echt een aanrader om met haar te werken!

Yvette Hollands - workshop Moneybird gevolgd

Yvette Hollands

COLORFUL REBEL COACHING

Wil jij ook met plezier je boekhouding doen?

Bij deze zin kon ik me niks voorstellen en ik zag dan ook enigszins op tegen de workshop. Ik was bang dat ik het toch niet zou begrijpen en dat het verspillende tijd zou zijn.

Maar niks is minder waar! Peggy doorloopt stapsgewijs alle mogelijkheden binnen Moneybird en geeft je de tijd en ruimte om gerichte vragen te stellen en je systeem in te richten. Ik zie nu zelfs uit naar het bijhouden van mijn boekhouding en heb er alle vertrouwen in.

Yvonne Margaretha - workshop Moneybird gevolgd

Yvonne Margaretha

YOUR MENTAL PEACE

Bij Peggy heb ik een workshop Moneybird gevolgd. Super fijn om zo door het hele systeem meegenomen te worden. Ik voel me nu zeker om er goed mee te werken. Extra fijn dat Peggy ook inspeelde op wat voor mij en mijn on- en offline coach business van belang is tijdens de workshop.

Marjon Broekhoven heeft workshop Moneybird gevolgd

Marjon Broekhoven

ZOWIZO

Bij Peggy de training Moneybird gevolgd. Wat een eye-opener! Als ondernemer al jarenlang vele uren bezig met handmatige administratie en iedere 3 maanden met de btw-aangifte, zeker niet mijn favoriete klus. Ik verheug me nu al op de volgende aangifte want met Moneybird wordt boekhouden gewoon leuk. Peggy is een expert en geeft duidelijk uitleg. Aanrader voor iedere ondernemer om met deze tool te gaan werken en de training bij Peggy te volgen.

Bert

Het is zo de moeite waard om met Peggy een paar uurtjes door het boekhoudlandschap te bewegen. Op zichzelf niet mijn ding.

Als Psycholoog werk ik liever met mensen. Maar ook privacy in de omgang met persoonlijke informatie, zoals facturen en contact informatie, lokte me in mensvriendelijk boekhoudomgeving.

Peggy hielp me op een ontspannen manier door de materie heen en ik ben blij met de toegevoegde waarde. Moneybird is echt een coole tool en Peggy is erin thuis!

MARTINE NIEUWENHUIS

Martine Nieuwenhuis

MARTINE VIRTUAL ASSISTANT

Peggy heeft ervoor gezorgd dat ik mijn Moneybird account beter ben gaan begrijpen en alle features heb leren kennen.

Ondanks dat Moneybird gemakkelijk in de omgang is, zijn er ook weer zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Peggy zorgt ervoor dat je grip krijgt op je eigen boekhouding en geeft je allerlei handige tips. Peggy als persoon is benaderbaar, helder en heeft door haar jarenlange ervaring veel begrip voor het werk als ZZP'er en ondernemer.

We hadden voor onze 1-op-1 meeting slechts twee keer gemaild en toch voelde het tijdens de meeting heel vertrouwd, wat in mijn ogen een belangrijke kwaliteit is bij het begeleiden en coachen van anderen mensen. Echt een aanrader!

RICHARD WESTVEER

Richard Westveer

PURE OLIEN

Peggy is mijn redder in administratieland, ze vraagt door en krijgt daarmee precies boven tafel waar de schoen wringt. Dankzij haar hulp kan ik Moneybird nu beter gebruiken en is er een hoop meer duidelijkheid en overzicht in mijn administratie gekomen.

Linda de Wit

Linda de Wit

LINDA DE WIT COACHING

Peggy heeft mij ontzettend goed geholpen met het inrichten van Moneybird. Ze heeft mij stap voor stap laten zien welke instellingen ik in Moneybird moest aanpassen.
In mijn geval is het heel erg prettig dat alles al goed ingericht is voordat ik mijn eerste klanten heb. Alles staat al klaar en ik hoef niet achteraf nog allemaal dingen aan te passen.

Wat ik ook erg prettig vind is dat Moneybird goed kan omgaan met de principes van Profit First. Het werken met 'potjes' waardoor je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan (bijvoorbeeld de belastingen) vind ik erg prettig.

Miriam Vree-van Straten

Miriam Vree-van Straten

HORSE POWER LIFE POWER

Ik heb de workshop Moneybird gevolgd bij Peggy en heb een super dag gehad! Boekhouden is zeg maar niet mijn ding, maar het is wel fijn om het allemaal netjes bij te kunnen houden. Daar wordt mijn boekhouder blij van, maar natuurlijk ook fijn om zelf beter inzicht te houden op je financiën.

In één dag heeft Peggy me de fijne kneepjes van Moneybird geleerd. Ik snap nu precies hoe alles werkt, hoe ik mijn boekhouding slim kan bijhouden, met allemaal handige trucs en handigheidjes.

Het was heel veel informatie, maar Peggy heeft het heel duidelijk over weten te brengen, en ging uitgebreid op persoonlijke vragen in. Dat kon ook, omdat we in een kleine groep werkten. Heel fijn.
Echt een enorme aanrader!

JEANETTE KEA

1 dag workshop gevolgd bij Peggy en ik weet eigenlijk alles. Omdat je zelf aan het werk gaat tijdens de workshop kun je meteen de vragen waar je tegenaan loopt stellen. Superhandig.

Peggy heeft veel kennis en ervaring in huis. Niet alleen over Moneybird, maar ook over boekhouden in het algemeen.

Wil je controle over je administratie en begrijpen wat je aan het doen bent? Neem contact op met Office Support Limburg!

Joke van Rijn

Joke van Rijn

VIA JOKE

Als beginnend zelfstandig ondernemer een 1-op-1 workshop bij Peggy geboekt om mijn administratie systeem Moneybird op orde te krijgen.
Heb daar zelf geen gevoel over, maar dankzij de rustige uitleg van Peggy is het mij zeer veel meer duidelijk geworden.

Er stond 3 uur voor, dus vooraf had ik mij bedacht dat het een lange zit zou worden. Maar dit viel alles mee! Peggy legt op een duidelijke manier alle ins en outs van Moneybird uit. Had vooraf een lijstje gemaakt wat ik wilde weten / waar ik onduidelijkheden over had en deze zijn gewoon in de uitleg behandeld.

Heel erg prettig en fijn dit. En als 'after-sales' is er nog de FB groep Moneybird Support van Peggy waar ook allerlei goeie vragen en nuttige uitleg voorbij komt. Helemaal happy met Peggy en Moneybird!

Mariska Huijnen

Mariska Huijnen

TOPGEMERKT

Boekhouding? Vind ik dit leuk? NOPE. Ik vind het wél leuk als je de ins- en outs weet die je meteen op weg helpen. Zonder dat je zelf te lang moet puzzelen, uit te vogelen en er veel tijd in moet steken die je wellicht, in mijn geval dan, toch stress opleveren.

Achter de feiten aan hobbelen omdat je het uitstelt of niet precies weet wat je ECHT moet doen of überhaupt aan het doen bent 🙂

Dat gepuzzel om zelf uit te zoeken was ik zat en zo kwam ik via via in aanraking met Peggy. "Ga naar haar workshop, dan krijg je in ieder geval die ins- en outs die je nodig hebt." Ik vind het heel fijn zelf de controle te hebben en weten wat ik doe. Zeker met mijn administratie!

Zo doende naar de workshop geweest van Peggy, afgelopen april 2019. Peggy weet heel veel over MoneyBird en weet dit zeer vakkundig en rustig met echte voorbeelden uit te leggen.
Loop je zelf ook te stoeien? Niet wachten, laat je gewoon goed informeren en ga eens naar Peggy haar Workshop. Absoluut de moeite waard. Ze neemt de tijd om je op alle vlakken te helpen en je vragen te beantwoorden. So I would say: Go for it! Bedankt Peggy voor een leuke en leerzame dag!

MARCA DE GREEF

Marca de Greef

YOUR LIFE COACHING

Begin van dit jaar besloot ik zelf mijn boekhouding in de hand te gaan houden. Na rondvragen kwam ik uit bij Moneybird. De eerste stappen, het maken van een factuur was zo gedaan, maar er was meer nodig.

Ik wilde graag hulp bij het inrichten van dit programma zodat ik het gemakkelijk kon gaan gebruiken en dat ik het vanaf het begin op de juiste manier zou gaan gebruiken. Peggy was hiervoor de juiste persoon.

Al snel bleek er een online Moneybird Support Groep van Peggy te zijn waar ik gebruik van kon maken en ze kon me zelf in 3 uurtjes uitleggen wat ik nodig had. Na afloop van de Skype sessie had ik zowaar zin om verder te gaan met het uitwerken en inregelen van Moneybird.

Administratie bijhouden is zo moeilijk nog niet als Peggy het uitlegt.
Peggy bedankt voor je heldere en uitgebreide uitleg. In 3 uur creëer je enorm veel waarde, bedankt!

kitty_dijcks

Peggy is heel geduldig met uitleg geven. Ik heb vorig jaar een workshop gevolgd, maar was nog niet overtuigd en heb getwijfeld of ik moneybird moest implementeren.
Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en per 1 januari de stap gezet. Een persoonlijke Skype sessie heeft veel waarde gehad, omdat nu alles op zijn plek viel. Bedankt Peggy!

Masja Slootweg - LinkedIn voor Ondernemers

Masja Slootweg

LINKEDIN VOOR ONDERNEMERS

Tijdens de drie-uur durende Skypesessie heeft Peggy mij van scratch af aan meegenomen in de wondere wereld van Moneybird. Ik dacht dat ik de basis al redelijk op orde had, maar niets bleek minder waar. Het pakket is té compleet om daar zonder kennis van zaken alles uit te kunnen halen. Dus als je met Moneybird van start wilt, raad ik je Peggy van harte aan!

Kim Hoogmoed - Delorx

Kim Hoogmoed - van Dijk

DELORX

In eerste instantie dacht ik dat ik Moneybird zelf wel kon inrichten. Ik had van Peggy al een link gekregen om 120 dagen gebruik te mogen maken van het account en een aantal korte vragen mogen stellen. Je wilt als ondernemer toch ook keuzes maken in investeringen. Ik ben zelf handig met diverse systemen, daardoor twijfelde ik eerst een beetje of ik echt iemand hiervoor moest inschakelen.

Na wat stoeien in het systeem dacht ik toch echt: dit moet beter kunnen. Ik wilde echt optimaal gebruik gaan maken van alle functionaliteiten en ik wist eigenlijk niet goed hoe ik dat kon doen. De 3 uur met Peggy waren geweldig. Ze nam de tijd om alles goed uit te leggen, met concrete voorbeelden. Ik moet nu nog wel een aantal dingen zelf verder instellen, maar door de sessie met Peggy weet ik waar ik op moet letten.

Ik kan eigenlijk niet wachten tot ik in 2019 volledig gebruik maak van het systeem. Heerlijk dat bepaalde functionaliteiten ook automatisch ingesteld zijn. Door Peggy is het systeem nu goed ingericht.

Kitty Weijers - Office & Websupport

Om mijn Excelboekhouding achter mij te laten, ben ik bijna twee jaar geleden met Moneybird gestart. Omdat het niet mijn core business is, was de inrichting niet optimaal en daar liep ik de laatste tijd steeds vaker tegen aan.
Doordat ik Peggys naam regelmatig tegen kwam als Moneybird kenner, heb ik een 1 op 1 sessie geboekt. Via Skype hebben we 3 uur lang alles doorgenomen. Van de inrichting tot en met het inboeken en koppelen van facturen, bonnen, etc.
Ik kreeg fantastische tips en zal hierdoor veel meer overzicht hebben. Zij geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar hou ik van  Hierdoor kan ik op korte termijn zelfs al bezuinigingen doorvoeren!

Liesbeth de Korte - VA Bene Support

Liesbeth de Korte

VA BENE SUPPORT

Ik krijg meer en meer klanten die met Moneybird werken en het voelde voor mij niet goed dat ik niet alle ins and outs van dit boekhoudprogramma wist. Peggy heeft me in een 3 uur durende privé training alles van Moneybird laten zien en ik heb dingen geleerd die superhandig zijn. Bedankt Peggy, ik ga nu met vertrouwen voor mijn klanten aan de slag.

Michela Puliti - Mindset Coach Start your change

Na een tijd lang mijn administratie zelf te hebben gedaan was ik toe aan opheldering en professionalisering. Ik besloot een Moneybird account aan te maken. Peggy heeft mij van A t/m Z erg goed geholpen om hier meer inzicht in te krijgen en mij alles uit te leggen. Tijdens een 3 uur durend Skype gesprek kon ik met al mijn vragen bij haar terecht en ben ik erg goed geholpen. Ik kan weer met een gerust hart verder!

Petra Jansen

Petra Jansen

PETRA JANSEN ARCHITECT

Al jaren wilde ik overstappen op een boekhoudprogramma, maar het kwam er maar niet van. Uiteindelijk recherche gedaan; hier kwam als favoriet MoneyBird uit. Account aangemaakt; maar hoe dan verder? Omdat deze programma’s niet echt een handleiding beschikbaar stellen, lastig.

Toen kwam ik in contact met Peggy Peerboom van Office Support Limburg. Zij liet tijdens een mini-workshop een groep ondernemers kennis maken met MoneyBird. En vertelde toen ook, dat ze ging starten met het geven van ECHTE workshops MoneyBird.

Inhoud: uitleg en vooral het inrichten van MoneyBird voor je bedrijf. Na (eigenlijk al tijdens) deze workshop kon ik meteen aan de slag met MoneyBird. Offertes, facturen en vooral realtime inzicht in mijn boekhouding - nu eindelijk mogelijk.

En wat een winst aan tijd, die ik nu kan stoppen in mijn echte werk! Voor wie nog twijfelt: gewoon doen!

Met Peggy heb je een deskundig iemand naast je, die graag haar kennis deelt. Ook na de workshop kun je via een MoneyBird Support groep op Facebook in contact blijven met Peggy en andere ondernemers en hier met vragen terecht rondom MoneyBird.

Ingrid Serraarens - Ing's Bizz

Ingrid Serraarens

ING'S BIZZ

Als nieuwe zelfstandig ondernemer komt er een boel op je af wanneer je opstart en wanneer je geen of minimale boekhoudkennis hebt, is een syteem als Moneybird al snel "eng". De reden ook waarom ik in eerste instantie bedacht een boekhouder in te moeten huren voor mijn day-to-day administratie.

Dat was totdat ik afgelopen vrijdag voor het eerst kennis maakte met Moneybird.

De door Peggy gegeven training is prettig, to the point, duidelijk en het heeft mijn angst voor het systeem weggenomen, zelfs met mijn minimale boekhoudkennis.

Daarnaast is het fijn om te weten dat Peggy goed benaderbaar is en een fijn mens om mee te schakelen. Ik kan iedereen aanbevelen deze training bij Peggy te volgen. Niet alleen voor jezelf, maar ook om het inrichten van Moneybird aan te kunnen bieden aan jouw klanten.

Bianca Simons - MIndset voor Succes

Bianca Simons

MINDSETVOORSUCCES

Heel erg goed geholpen door Peggy met het opzetten van een salespagina met een eenmalig product.
Als ik het alleen had moeten doen dan was ik twee dagen verder geweest.
Dus veel tijd en energie gespaard! Dank je wel Peggy! Ik weet je te vinden.

Martiena de Graaf - Echt Presenteren

Martiena de Graaf

ECHT PRESENTEREN

Peggy is een vooruitstrevende VA! Ze heeft voor mij moneybird opgezet, waardoor ik meer grip krijg op mijn cijfers. Haar werkwijze juich ik ontzettend toe, omdat zij ook echt met je meedenkt met jou en de onderneming. Peggy is zeker een aanrader! Nogmaals bedankt!

Marieke Wijnbeld - MAAT Juridische Diensten

Marieke Wijnbeld

MAAT JURIDISCHE DIENSTEN

Heerlijk dat Peggy de boekhouding voor mij verzorgd. Zo heb ik er bijna geen omkijken meer naar. Dat geeft mij rust. Peggy is pro actief en denkt met me mee hoe ik mijn bedrijfsvoering nog slimmer kan aanpakken.

Babette Kessels - Plantaardig Vormgeefster

Sinds een aantal maanden werk ik samen met Peggy. Ze zorgt voor rust binnen mijn bedrijf.

Zij heeft me in contact gebracht met Moneybird. Dit heeft niet alleen voor helderheid gezorgd maar tevens ook voor tijd. Tijd die ik nu kan stoppen in mijn zaak maar ook tijd voor privé.

Ze heeft een perfecte kijk op het ondernemerschap door haar eigen ervaring en ondersteund daardoor in alles wat ik nodig heb. Dit is geheel gericht op mijn persoonlijke wensen. Ze komt telkens met nieuwe oplossingen waardoor het ondernemen steeds makkelijker en leuker wordt.

Dankjewel Peggy jij bent top in wat je doet en zeer professioneel. Een echte aanrader voor mensen die opzoek zijn naar de juiste balans!

Corina Schenk - Briedis

Corina Schenk

BRIEDIS

Samenwerken met Peggy is erg prettig. Hoewel ze nog geen jaren ervaring heeft, is zij zeer consciëntieus met uitzoeken en leren.

Ze werkt precies en netjes met gevoel voor hoe het er uit moet komen te zien. Heel handig dat ze allerhande slimme zaken voor mij als ondernemer weet te ontdekken en te regelen. Waardoor tijd en moeite worden bespaard. De NS business kaart was er één van. Daar was ik in mijn eentje niet zo snel opgekomen