Moneybird Expert 

Peggy Peerboom

Ik ben Peggy Peerboom. Geboren en getogen in het mooie Maastricht. Samen met mijn soulmate Edin zijn we de trotse ouders van onze dochter Fenne. Ik ben een echte Bourgondiër. Ik geniet van het goede leven, lekker eten en drinken. Tijdens vakanties geniet ik graag van zon, zee en strand. Werken is een grote hobby van me. Als je doet wat je leuk vindt, dan voelt het ook niet als werken.

Het ondernemen is me met de paplepel ingegoten. Ik was de dochter van de melkboer. Mijn opa was vroeger ook melkboer en mijn oma had een kruidenierswinkel. Later zijn mijn ouders een cafetaria begonnen. Als klein kind vond ik het altijd al leuk om mee te werken. Na diverse hotel- en kantoorbanen, heb ik in 2007 de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Ruim 9 jaar was ik eigenaar van een succesvolle textieldrukkerij.

In 2017 ben ik gestart met Office Support Limburg. Een online bedrijf dat beter te combineren is met het moederschap. Ik kan nu zelf bepalen waar en wanneer ik werk.

Ik geniet met volle teugen van het ondernemerschap en daag mezelf steeds uit om mijn grenzen te verleggen, uit mijn comfortzone te stappen en me te blijven ontwikkelen. Zowel zakelijk als privé.

Anderen over Peggy:

"Peggy is een fijn persoon,
legt goed uit en neemt de tijd."

"Zij geeft gevraagd en ongevraagd advies,
daar hou ik van."

"Peggy, jij bent top in wat je doet
en zeer professioneel."

"Met Peggy heb je een deskundig iemand naast je,
die graag haar kennis deelt."

"Peggy is proactief en denkt met me mee hoe ik mijn
bedrijfsvoering nog slimmer kan aanpakken."

Door mijn jarenlange ondernemerservaring weet ik als geen ander waar je soms mee worstelt. Het zelfstandig ondernemerschap is niet altijd even makkelijk en vergt veel van je. Ik merk dat veel ondernemers echt buikpijn krijgen van hun boekhouding en dat vind ik eeuwig zonde.

Met een handig systeem kun je heel eenvoudig zelf je boekhouding bijwerken, zelfs zonder boekhoudkennis. Echt waar! Daarom wil ik ondernemers leren boekhouden met Moneybird. Want als je begrijpt wat je doet, scheelt het je zóveel tijd. Je gaat het zelfs nog leuk vinden!

Ik kijk graag met je mee hoe je je financiële administratie sneller en efficiënter kunt bijhouden. Daarnaast kijken we hoe je tijd en kosten kunt besparen, door handige tools in te zetten.

Ik geniet ervan om mee te denken, te sparren en als team te werken aan de groei van jouw bedrijf. Ik help je graag je droom te realiseren en samen een succesvol (online) bedrijf te creëren met minder stress.

Zo geniet je meer van het ondernemerschap én van het leven!