Start nu met

MONEYBIRD

Bespaar tijd, ergernis & kosten

Hoe verwerk jij je boekhouding?

 • Verwerk je je boekhouding nog handmatig in Excel? En ben je daar veel tijd aan kwijt?
 • Werk je met een systeem dat je niet echt begrijpt?
 • Besteed je je hele boekhouding uit aan een boekhouder en heb je daardoor vaak geen idee hoeveel geld er binnenkomt en uitgaat?

Zonde!
Met het online boekhoudprogramma Moneybird kun je heel gemakkelijk je financiële administratie zelf bijhouden, zelfs met beperkte boekhoudkennis. Doordat je één programma hebt voor je offertes, facturen, banktransacties en boekhouding, kun je veel automatiseren. Geen gedoe meer met Excel; alles online. Het bespaart je veel tijd, frustratie en dus ook geld!

Als Moneybird Expert leer ik je alle ins en outs van dit online boekhoudprogramma. Zo haal je alles eruit wat erin zit, om ZELF eenvoudig je boekhouding bij te houden.

Ook als je net start met je bedrijf, is Moneybird een ideaal programma om je financiële administratie gelijk goed op te zetten.

Voordelen van Moneybird:

 • Zelf je financiële administratie doen, zelfs met beperkte boekhoudkennis
 • In een paar klikken offertes en facturen maken, in je eigen huisstijl
 • Offertes online laten goedkeuren
 • Een goedgekeurde offerte met één druk op de knop, een factuur laten maken
 • Alle verkoopfacturen automatisch in je boekhouding
 • In een oogopslag zien welke facturen openstaan
 • Automatisch periodieke facturen versturen (handig bij abonnementen en
  termijnbetalingen)
 • Inkomende facturen snel verwerken, dankzij de scan- & herkenfunctie
 • Gemakkelijk betalingen registreren, door de bankkoppeling
 • Altijd een up-to-date administratie, dankzij de koppeling met je bank
 • Je btw-aangifte die vanzelf uit het systeem rolt
 • Koppeling met betaalmethodes zoals iDEAL en automatische incasso
 • Koppeling met webshop en urenregistratiesysteem
 • Alle gegevens in 1 overzichtelijk systeem, géén papieren administratie meer nodig
 • Handige app voor je telefoon, waarmee je gelijk bonnen inscant

Er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij, waardoor je je financiële administratie verder kunt automatiseren. Dat gaat je veel tijd, frustratie en dus ook geld besparen!

Anderen over Moneybird:

"Ik dacht dat ik de basis al redelijk op orde had, maar niets bleek minder waar. Het pakket is té compleet om daar zonder kennis van zaken alles uit te halen.
Dus als je met Moneybird start, raad ik je Peggy van harte aan."

"Ik werk nu een tijdje met Moneybird, een superfijn boekhoudprogramma. Ik dacht dat ik het meeste wel wist en dat ik mijn boekhouding op orde had.
Peggy heeft me advies gegeven over hoe ik mijn boekhouding het beste kan inrichten. Ik kreeg goede tips en ik heb nieuwe functies geleerd. Kortom de workshop was ontzettend waardevol."

"Ik ben zelf handig met diverse systemen, daardoor twijfelde ik of ik iemand hiervoor moest inschakelen. Na wat stoeien met het systeem dacht ik: dit moet beter kunnen. Ik wilde optimaal gebruik maken van de functionaliteiten, maar wist niet goed hoe.
De 3 uur met Peggy waren geweldig. Ze nam de tijd om alles goed uit te leggen met concrete voorbeelden."

"Als nieuwe startende ondernemer komt er een boel op je af. Wanneer je nauwelijks boekhoudkennis hebt, is een systeem als Moneybird al snel "eng". Daarom dacht ik een boekhouder te moeten inhuren voor mijn day-to-day administratie.
Totdat ik kennis maakte met Moneybird.
De training van Peggy is prettig, to the point en duidelijk. Het heeft mijn angst voor het systeem weggenomen, zelfs met mijn minimale boekhoudkennis.
Peggy is goed benaderbaar en een fijn mens om mee te schakelen. Ik kan iedereen deze training aanbevelen." 

Wil je Moneybird optimaal gebruiken en alles eruit halen?

Wil je zelf je boekhouding bijwerken met Moneybird, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet wat je doet en dat je het systeem goed inricht.

Er gaat altijd veel werk en tijd zitten in het zelf aanleren en inrichten van een nieuw systeem vooral als je weinig boekhoudkennis hebt. Tijd die je eigenlijk liever besteedt aan klanten of om briljante plannen uit te werken.

Vaak maak je, als je het zelf uitzoekt, niet eens optimaal gebruik van alle mogelijkheden en dat is eeuwig zonde. Zo ben je onnodig veel tijd kwijt aan je boekhouding.
En als je het zelf uitzoekt, kan het zijn dat het niet klopt wat je doet en dat er hoge kosten zijn om de correcties door te voeren. Dat is zonde!

Tijdens een workshop leer ik je graag in een paar uurtjes tijd het hele systeem. Samen richten we het dan gelijk goed in voor jouw bedrijf, zodat je optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden en je administratie zoveel mogelijk kunt automatiseren.

Bespaar jezelf het uitzoekwerk, de tijd, frustratie en het gedoe met de belastingdienst. Mijn workshop is de perfecte basis om zelf je boekhouding te doen.